lagelidensecoworking.com

Afterwork Xarxa de Negocis Cambra Alt Penedès Garraf

Us volíem compartir unes imatges i un vídeo de l’Afterwork Xarxa de Negocis Cambra Alt Penedès Garraf que va tenir lloc el passat dijous 23 de maig als nostres espais. Com sabeu, el nostre coworking n’és part d’aquesta xarxa!

Des de La Gelidense Coworking & Cocreating volem donar les gràcies al president de la Cambra de Comerç delegació territorial de l’Alt Penedès Ferran Andreu, al president de la delegació territorial del Garraf Xavier Montserrat, a la coordinadora Olga Cuesta i a la dinamitzadora del grup Alt Penedès-Garraf Laura Cynthia -Copywriter.

Com ens recordava fa poc la nostra coordinadora Olga Cuesta,

Cada dijous al matí, les 7:45 en punt , a la seu de la Cambra de Comerç de Vilafranca del Penedès, comença una nova oportunitat de creixement i connexió per professionals del territori. En aquestes sessions ens trobem professionals de tots els sectors per intercanviar idees, experiències i, sobretot, motivació.

Però el que realment fa especial aquestes trobades és el contacte humà genuí i les relacions personals autèntiques que es generen.

L’esperit del networking de veritat, on els valors estan per damunt de tot, creant-se un entorn de confiança i col·laboració entre els membres molt enriquidor i sobretot molt productiu.

A continuació veureu un recull de fotografies que mostren la vetllada: la gent, els jocs dinamitzadors, els premis, el menjar espectacular (a càrrec de Paquita Bisbal) & cava/vi excel·lents (Jaume Giró i Giró).

Gràcies a totes i tots qui vareu col·laborar, donar suport i organitzar un esdeveniment que serà difícil d’oblidar.

Quin èxit!
Quin grup tenim a Vilafranca!

Xarxa de Negocis Cambra Alt Penedès-Garraf


Reculls de Premsa:
Penedès Econòmic
RTV Vilafranca
Europa Press

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.