lagelidensecoworking.com

Ballet adults a Gelida

Vols venir a provar una classe oberta de ballet per adults amb la ballarina, professora i creadora d’arts escèniques Rosalía Zanón?

Escriu-nos a info@lagelidensecoworking.com per confirmar assistència! Places limitades

Què farem?

Ballet per adults

Treballarem a partir dels elements bàsics que ens ofereix la tècnica clàssica, per focalitzar-nos en el reconeixement del nostre propi cos, ampliant les nostres possibilitats físiques i expressives.

Durant la classe realitzarem diferents exercicis i frases coreogràfiques que ens permetran concentrar-nos en la correcta col·locació del cos, en el desenvolupament clar i precís del moviment dels braços, en l’enfortiment de la musculatura i en el suport adequat del peu a terra que ens proporcionarà la sustentació i equilibri que necessitem per desenvolupar els exercicis.

La classe està pensada per a totes aquelles persones interessades en el treball corporal que vulguin conèixer i/o aprofundir la tècnica clàssica com a llenguatge de moviment.

 

I… qui és la Rosalía Zanón?

Rosalía Zanón
Rosalía Zanón Creador: ©Tristan Perez-Martin Drets d’autor: ©Tristán Pérez-Martín

Graduada a l’Institut Nacional d’Arts de Gral. Roca (Argentina), la Rosalía Zanón rep el títol de professora de dansa clàssica i contemporània al 2010.

En 2016 arriba a Barcelona, on continua impartint classes i forma part de diversos projectes de dansa amb presentacions en festivals com Fira Tàrrega o Festival Grec, entre altres.

Actualment viu a Gelida desenvolupant la seva professió com a docent i ballarina.

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.