lagelidensecoworking.com

Jornada Reconnecta amb La Gelidense 2023

Recorda que per celebrar el 1er Aniversari de La Gelidense Coworking & Cocreating i aquest indret industrial tan especial amb tota la comunitat estem organitzant la jornada Reconnecta que se celebrará el próximo sábado 13 de Mayo de 2023. Vine a celebrar-ho amb nosaltres!

El matí estarà dedicat a la salut & el benestar. La invitació serà fer un viatge de reconnexió a través de diferents experiències guiades per professionals de la salut passant per diversos espais del coworking. Conclourem el matí combinant tot allò après amb un agradable passeig pels jardins de la Gelidense fent tastets per al cos i l’ànima.

A la tarda, a les 19.00hrs  inaugurarem l’exposició Del Mapa al Territori de l’artista Kristof Willemsen i també obrirem portes al coworking.

A les 20.00hrs començarà una gran festa al carrer amb música en directe del grup Aqstica, vinos naturales Km0 con la colaboración de Mambo, food truck d’hamburgueses (també veganes!!!!) amb Food’n Roll y quesos artesanos de Camins del Nord. 

 

Més informació:
https://lagelidensecoworking.com/reconnecta-2023/

 

 

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.