lagelidensecoworking.com

Benvinguts a la Visita Virtual del Coworking La Gelidense a Gelida, Barcelona!

Explora cada racó i imagina’t treballant aquí.

Accedeix a la visita virtual al Coworking La Gelidense i passeja’t pels nostres espais de treball compartit, sales de reunions equipades amb tecnologia d’avantguarda i per la nostra zona de descans ideal per continuar creant xarxa amb professionals de diferents sectors.

Gaudeix durant la visita virtual a La Gelidense de la sensació d’estar realment present en el nostre Coworking de dues plantes, mentre recorres les nostres instal·lacions i descobreixes els diferents espais privats i comuns i tot el que tens a la teva disposició per a treballar.

Descobreix un espai d'innovació i col·laboració

Al Coworking La Gelidense podràs tenir la teva pròpia oficina a Gelida, rebre als teus clients i organitzar presentacions, cursos i exposicions.

Puja a la primera planta utilitzant les indicacions a les imatges del tour virtual 360º a La Gelidense i descobriràs com és treballar en una oficina compartida a Gelida amb espais amplis, equipats i especialment dissenyats per crear un ambient agradable i col·laboratiu, en el qual podràs desenvolupar els teus projectes amb total comoditat i concentració.

Fes ara la visita virtual al Coworking La Gelidense i posicionat al centre de l’emprenedoria a Gelida. Endavant!

Per accedir a un tour virtual per la Gelidense des de la nostra pàgina web, només necessites tenir una connexió a internet estable i un dispositiu compatible, com un ordinador, una tauleta o un telèfon intel·ligent. No és necessari descarregar cap aplicació addicional; simplement clica sobre la imatge de presentació de tour virtual 360º per les nostres oficines compartides i mou-te lliurement per tots els espais del nostre Coworking a Gelida.

Una vegada que accedeixis a la visita virtual, podràs explorar els diferents espais privats i comuns del Coworking La Gelidense utilitzant controls simples. Fa servir el ratolí del teu ordinador o llisca el dit en dispositius mòbils per a moure’t i desplaçar-te per les instal·lacions. Pots ampliar els punts que t’interessin veure amb més detall i posicionar-te en diferents angles de les sales per fer-te una idea real de com es veu tot i com la llum natural arriba a tots els racons.

Per descomptat! El nostre tour virtual està dissenyat per adaptar-se a les teves preferències. Pots navegar al teu propi ritme, retrocedir i avançar segons desitgis. A més, pots canviar entre diferents vistes, modificar l’orientació i acostar i allunyar els detalls que veus per tenir millor visió de cada àrea que exploris durant la teva visita virtual al Coworking La Gelidense.

Subscriu-te i estaràs al dia!

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.