lagelidensecoworking.com

Cervesa Espiga: Passió i Vocació

Cervesa Espiga

L’Arnau Rovira, el head brewer, i la Teresa Galván, la directora d’administració i vendes de Cervesa Espiga, van començar plegats el projecte al 2012, després d’experiències internacionals a Dinamarca i Alemanya. Començant com a Gipsy Brewers i anant-nos fent lloc a barres, neveres i fires de cervesa, ben aviat van fer el salt i van obrir la fàbrica a Sant Llorenç d’Hortons.

Després de set any donant vida a cerveses plenes de vida, i amb un equip que s’ha anat ampliant fins als vuit treballadors, Cervesa Espiga segueix com va començar: amb ganes incansables per elaborar cerveses naturals, amb caràcter, per gaudir-ne a cada glop.

La fàbrica de cervesa, situada a Sant Llorenç d’Hortons, en ple Penedès, compta amb una capacitat productiva de 2.000 hl anuals des d’on distribueixen arreu de Catalunya i de l’Estat Espanyol, alhora que exporten a altres països europeus com el Regne Unit, Alemanya, Suècia, Noruega, França, Itàlia o Sèrbia i a Estats Units i Rússia.

T’interessen la història i evolució de Cervesa Espiga?

Doncs… tenim bones notícies! Divendres 31 de març en Lluís Cintas de Cervesa Espiga, vindrà a La Gelidense Coworking per a parlar-nos d’aquest projecte tan especial i exitós.

T’ho perdràs?

Cervesa Espiga

Confirma assistència!

Divendres 31.03.2023
de 13.00hrs-13.45hrs

a La Gelidense Coworking & Cocreating, Espai Anoia

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.