lagelidensecoworking.com

Del Mapa al Territori, Kristof Willemsen

Exposició Del Mapa al Territori de l’artista de Sant Joan de Mediona Kristof Willemsen a La Gelidense Coworking & Cocreating.

 

Kristof Willemsen

“El mapa és una eina simbòlica i abstracta que ens orienta. El territori, en canvi, s’ha de recórrer. És subjectiu i es pot expressar   de moltes maneres. Visc la pintura com qui camina el seu territori.” K.W.

Exposició en un espai històric on elterritori pot expressar noves vides possibles. Oberta de dilluns-divendres de 9 a 18.00hrs. Confirma assistència: [email protected]

 


Nascut l’any 1972 a la ciutat de Mortsel a Bèlgica, Kristof Willemsem emigra amb la seva família l’any 1983 a Barcelona. Després de recórrer diferents territoris del país, s’instal·la a Sant Joan de Mediona on hi té la residència i l’estudi i és des d’aquí on crea i ens presenta l’obra que podrem veure ara a Vilafranca. De formació autodidacta en el món de les arts plàstiques, el món visual de Kristof Willemsem parteix fonamentalment de la seva formació com a psicòleg. La cerca d’un llenguatge que parli per ell més enllà de les paraules és el que l’empeny a investigar i crear el traç pictòric.

Kristof Willemsen

Ell ens parla d’una recerca de sentit, instigada a base de crisis personals que l’han fet arribar a la pintura. Kristof percep l’expressió pictòrica com a una eina que li permet sostenir la incertesa en un intent constant, l’intent de l’art. Aquesta recerca sanadora s’ha convertit, amb els anys, en el seu llenguatge. Concep l’obra creadora com a una obra que ha de ser comunicada i és per això que, després de divuit anys pintant en solitari i de manera molt íntima, es decideix a exposar i mostrar el seu treball. També el seu concepte d’exposició és molt personal i d’alguna manera forma part del seu camí com a pintor: mostrar i així poder seguir pintant, com un camí de vida. És justament a través de la pintura que va trobant tot allò que vol expressar. La pintura li permet dir allò que ha de dir, és ella qui li indica el discurs i és a ella que s’ha lliurat com a persona i artista.

 

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.