lagelidensecoworking.com

Psicòloga i psicoterapeuta integrativa 🌟

Bon Any a tothom!


Desitgem que el 2024 porti més llum al món i a les nostres vides. 🌟

Us volĂ­em recordar que, mĂ©s enllĂ  de lloguer d’espais de treball per a professionals digitals, sales de reunions, etc…. tambĂ© tenim espais i serveis per a professionals de la salut i del benestar.

Des de fa mĂ©s d’un any la Laura del Caño, psicòloga i psicoterapeuta integrativa, tĂ© consulta privada a La Gelidense Coworking & Cocreating.

Qui és la Laura del Caño?

Laura del Caño

Nascuda a Valladolid, la Laura estudia la Llicenciatura en Psicologia a la Universitat de Salamanca. Apassionada pel món de la cultura, l’art i la filosofia, des de jove sent que la vida té força pròpia que guia les seves passes però que opera de manera quasi bé independent.

Amb 21 anys es muda a Madrid per formar-se en Teràpia Gestalt i és gràcies a aquesta experiència quan comença el seu viatge d’autodescobriment cap a una Laura autèntica lluny de tota expectativa i convenció. 

Després de viatjar uns anys i viure un seguit de transformacions, continua “caminant” mentre segueix buscant a fora i també a dins d’ella mateixa. L’any 2000 arriba a Barcelona, on neixen els seus fills i on es troba cada vegada més acollida després d’entregar-se al seu nou context amb tot el que això comporta: dolor, deixar anar, filies i fòbies (emocions que viu tota persona nouvinguda). 

Mentrestant completa la seva formació en Teràpia Gestalt i des de fa 22 anys exerceix com a psicòloga i psicoterapeuta. Realitza el procés SAT de formació en Psicoteràpia Integrativa amb el Dr. Claudio Naranjo i tanmateix fa immersió en l’enfocament Río Abierto després d’estudiar teràpies humanistes, corporals i teràpies amb enfocaments diversos com la bioenergètica. A més, també s’endinsa en la PNL i la teràpia breu estratègica.

Els anys posteriors s’interessa per les tècniques teatrals aplicades a la psicoteràpia i l’enfocament sistèmic i de constel·lacions familiars i tanmateix col·labora amb empreses com a psicoterapeuta i psicòloga. S’embarca en un projecte de violència familiar i, l’any 2008, crea, juntament amb els seus socis Laia i David, un centre de Psicoteràpia, Experiència Corporal i Creativita Atrium Gestalt, una experiència tan intensa com enriquidora que dura 4 anys. 

Quan la Laura es converteix en mare, a nivell personal reprèn un camí profund i extens: el de la MATERNITAT. Professionalment, continua explorant i estudia el reprocessament i integració del trauma amb el mètode Aleceia de l’Institut Aleces. En concret, s’endinsa en la tècnica de reprocessament anomenada Brainspotting de la mà de Mario Salvador. 

La perspectiva del trauma li aporta gran solidesa i també aprèn el funcionament del cervell i la seva capacitat d’autocuració. Segons ella, és precisament en el camí que va d’allò que és interpersonal a allò que és intrapersonal on es troba la sanació.

Aquests últims anys ha anat ampliant i afinant en els seus recursos d’acompanyament a través de la psicoanàlisi translacaniana de la mà de Javier Arenas i del programa AMAR de Lluís Fuste. Tanmateix, exerceix com a supervisora de psicoterapeutes.

Per la Laura del Caño, la psicoteràpia és un ART. L’art de proporcionar una relació de seguretat i confiança. L’art de dir les paraules justes, en el to adequat, en el just moment, en el context adequat. És l’art d’establir vincles de confiança i bon amor. I la VIDA és un camí continu cap al misteri de l’existència de l’ésser humà en aquest planeta i univers.

Finalment dir que la Laura posa el seu gra de sorra ajudant a individus, parelles i organitzacions des de la seva consulta a Barcelona i tambĂ© des de Gelida (des de La Gelidense Coworking & Cocreating), on resideix fa uns anys amb la seva famĂ­lia. Tanmateix organitza tallers i retirs periòdics. NomĂ©s cal que contacteu amb ella per a qualsevol informaciĂł a [email protected]  

Subscriu-te i estarĂ s al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletĂ­ i rebrĂ s notĂ­cies i informaciĂł d'esdeveniments o formaciĂł. 

GrĂ cies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.