lagelidensecoworking.com

Resum de la xerrada sobre benestar econòmic

Divendres passat la Marta Domingo ens va venir a presentar el seu projecte sobre Benestar Econòmic. Actualment treballa com a Coach de Vida i Finances, i acompanya a les persones a planificar-se millor econòmicament, a transitar èpoques de canvi i a descobrir quins bloquejos i creences mentals a vegades ens limiten per aconseguir els nostres objectius.

Vam ser unes 14 persones a la xerrada i es va generar un interessant debat sortint temes i preocupacions generals com el tema de les pensions, i el com per formar part d’una Societat de Consum hem acabat amb un ritme de despesa i desig de consum material tan alt.

Va destacar el fet que ens hem acostumat a comprar les coses ràpid sense tenir els diners pagant-ho fraccionat a plaços, sense passar per l’esforç i constància d’estalviar aquell import, i que això ens ha portat a tenir facilitat per pagar a crèdit, demanar préstec o esperar que els altres ens solucionin els problemes econòmics. Ens va recalcar la importància de responsabilitzar-nos de la nostra economia, ja que això també ens dóna més autonomia i seguretat en nosaltres mateixos.

Ella ens va fer veure que en la majoria de decisions del dia a dia, tant econòmiques com en altres àrees de la vida, el factor emocional hi juga un paper importantíssim. I que per aquest motiu tenir acompanyaments individualitzats com el seu ens ajuda a desgranar el perquè estem actuant com actuem, posar-hi consciència i redireccionar-ho per poder avançar.
La Marta ens va explicar conceptes com la Roda de la rata, i el com ens afecta emocionalment el no planificar-nos anualment les despeses, que ens fa anar tapant forats cada dos per tres. I també el com la manca d’un objectiu clar fa que ens costi començar a estalviar.”

Gràcies, Marta! Fins la propera!


Marta Domingo
Serveis que ofereix:
– Individual: Processos de coaching i sessions de consultoria per temes Vitals i Econòmics.
– GrupalAquest novembre farà un Taller Online de Planificació Econòmica, serà el proper dimarts 21 de novembre a les 19h. Obrirà aviat les inscripcions. Us podeu apuntar a la llista d’interessats: https://forms.gle/bhdTMiwRHfUcbrZ38
– Empreses: Tallers de Benestar econòmic pels treballadors
Per contactar amb ella:
Marta Domingo
644 026 097

 

💰 Finances Personals sanes i amb valors
🌱 Benestar propi i emocional
💫 Processos de canvi
👥 Sessions 1:1

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.