lagelidensecoworking.com

Cervesa Espiga: Passió i Vocació

Divendres 31 de març va venir en Lluís Cintas de Cervesa Espiga al coworking.  Va ser tan interessant que… d’aquí res l’ampliarem realitzant (de nou) una visita in situ a la fàbrica i tap room de Cervesa Espiga a Sant Llorenç d’Hortons.

Espiga

 

Cervesa Espiga

Gràcies, Lluís, per compartir el teu coneixement i sobretot per la forma tan oberta i generosa de transmetre el que realment és Cervesa Espiga dins el panorama de la craft beer / cervesa artesana. Com vosaltres mateixos dieu: Cervesa Espiga és una cervesa viva. “La cervesa és la nostra vida. La cervesa és el nostre elixir.”

Passió i Vocació: la història i els valors d’aquesta marca d’autor fan que les cerveses que elaboren siguin: úniques, originals, innovadores i sobretot saboroses. Des dels gustos més clàssics fins a gammes més arriscades i experimentals, Cervesa Espiga cobreix un gran ventall de cerveses amb caràcter propi. Tasteu les Elixir Vitae, Espiga Geeks o Feet Beers…. una gran diversitat de gustos a l’interior d’ampolles i llaunes amb uns dissenys artístics que no deixen indiferents a ningú.

Avui ens quedem amb el sabor de la Star Dust (Sour Farmhouse), una cervesa bonísima del projecte Farmhouse Espiga. Amb aquesta novetat, Cervesa Espiga segueix descobrint el potencial del KM zero. La Star Dust consisteix en un Blender entre most d’una Grape ale envellida en foudre amb raïm Xarel·lo del Penedès i un most farmhouse fermentat amb llevat de la casa, i amb un dry hopping de llúpol Cascade cultivat a Girona.

Cervesa Espiga artesanal

Predominen les notes funkys en aroma provinents de les fermentacions espontànies, així com de fusta, i seguit trobem les notes dolces dels nabius vermells.

Malgrat la seva alta complexitat és una cervesa lleugera i fàcil de beure ideal per a gaudir d’un aperitiu en un dia calorós.

El Penedès dona boníssim cava i vi…………. però també cervesa artesana! Des del Penedès al món!

Cervesa Espiga

 

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.