lagelidensecoworking.com

Coworkings rurales

Gracias, Coworkidea por mencionarnos entre los coworkings rurales de Catalunya

Si eres un nómada digital es probable que sepas de qué se trata la necesidad del cambio y la adrenalina de la adaptación a los nuevos lugares. Tener la necesidad de conocer gente constantemente, de generar contactos o simplemente intercambiar una charla con personas que apenas hablan tu idioma en el office de un coworking. Esos son los síntomas más comunes para detectar a un nómada digital”

Coworking

Lee el artículo original completo: Coworkings rurales

Y… recordad que formamos parte de la red Cowocat Rural, un projecte de cooperació LEADER en el qual hi participen actualment 10 grups d’acció local de Catalunya. El Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques lidera aquest projecte, que sorgí davant la possibilitat de transferir la pionera experiència en coworking en l’àmbit rural nascuda a Riba-roja d’Ebre (Zona Líquida) i davant la necessitat de promoure l’activitat emprenedora, vinculada a l’ús de les tecnologies de la informació i la comunicació. Amb aquesta iniciativa es vol potenciar l’atracció i retenció de talent, a creació d’ocupació i activitat econòmica a les zones rurals, i difondre els valors del coworking i del teletreball en els territoris que participen al projecte.

Crear sinergies, compartir projectes, créixer professionalment” Begoña García – Gerent del CIS

Subscriu-te i estaràs al dia!

Si vols estar al dia de tot el que passa a La Gelidense Coworking & Cocreating, subscriu-te al butlletí i rebràs notícies i informació d'esdeveniments o formació. 

Gràcies per unir-te a la comunitat!

Fins molt aviat

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.